logo songteksten.net

'Belangenverstrengeling in rechtszaak Kesha'

NEW YORK - De rechter die een verzoek van Kesha om haar contract te beƫindigen afwees, is getrouwd met een topman van het advocatenkantoor van muzieklabel Sony.

Kesha spande de rechtszaak aan om onder haar contract met Dr. Luke uit te komen. De zangeres beweert dat de producent haar emotioneel heeft misbruikt en seksueel geintimideerd. Het label van Dr. Luke is onderdeel van Sony.

Alhoewel de echtgenoot van de rechter niet bij de muziektak van het advocatenkantoor werkt, spreekt een insider van de New York Post van belangenverstrengeling. Een juridisch expert verklaarde donderdag tegenover E! dat rechters in de staat New York de plicht hebben alle schijn van conflicterende belangen te mijden. Daar zou ook een geval waarin de echtgenoot van een rechter mogelijk financieel gewin heeft bij een bepaalde uitkomst onder vallen.

Kesha heeft nog niet gereageerd op de berichten. De rechtbank in kwestie verklaarde tegenover E! dat de instantie zich niet bezighoudt met de werkplek van familieleden van werknemers.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren