logo songteksten.net

Speciale eindshow Afrojack op Mysteryland

HAARLEMMERMEER - Bezoekers van Mysteryland worden zaterdagavond weer getrakteerd op een grootse eindshow. Nadat vorig jaar Martin Garrix het licht uitdeed is het nu de beurt aan Afrojack. Speciaal voor het festival creëerde de dj een speciale set die omlijst wordt met 'een spektakel van vuurwerk', aldus de organisatie.

"Alle bommen en granaten gaan los, we knallen er echt uit", zegt Clayton Fredrik, marketingmanager bij organisator ID&T. Afrojack laat op de Main Stage onder meer speciale versies van zijn nummers horen. Ook Fais, met wie de dj de hit Hey scoorde, komt langs om een deuntje mee te zingen.

Vorig jaar was Martin Garrix de eerste artiest die speciaal voor Mysteryland een eindshow maakte. Dat beviel zo goed, dat de organisatie een vervolg wel zag zitten. "We vinden dit een leuke manier om iets unieks te doen voor de bezoekers, dat willen wij wel vaker doen", aldus Fredrik.

Mysteryland vindt komend weekeinde voor de 23e keer plaats en net als vorig jaar is het weer een meerdaagse editie. Voor zondag zijn nog tickets verkrijgbaar. Dan staan onder meer Diplo, Martin Garrix, Dave Clarke, Ronnie Flex & Lil’ Kleine en FeestDJRuud op een van de vele podia.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren