logo songteksten.net

‘Lady Gaga in gesprek over Superbowl-show’

LOS ANGELES - Lady Gaga gaat vermoedelijk het optreden verzorgen tijdens de Superbowl van februari 2017. Dat meldt Billboard op basis van ingewijden.

Lady Gaga maakte eerder dit jaar indruk toen zij voor de Superbowl het Amerikaanse volkslied zong. De optredens in de pauze, van Coldplay en Bruno Mars, kregen over het algemeen minder lovende kritieken.

Ook was er veel lof voor het optreden van Lady Gaga tijdens de uitreiking van de Oscars. Zij zong in februari live het nummer Till it happens to you, dat genomineerd was voor een beeldje. Het lied kwam uit de documentaire The Hunting Ground, over verkrachtingen op Amerikaanse universiteiten. Tijdens het zingen kwamen tientallen slachtoffers om Lady Gaga heen staan.

Nieuwe single

Een woordvoerder van de Superbowl kan het nieuws overigens nog niet bevestigen. “We zijn in gesprek met diverse grote artiesten”, stelt hij. “Maar we zijn blij dat het evenement zo leeft.”

Lady Gaga bracht vorige week voor het eerst in drie jaar nieuw solomateriaal uit. De zangeres lanceerde vrijdag via sociale media haar nieuwe single Perfect Illusion.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren