logo songteksten.net

Guillaume Canet baalt van roddels Bradxit

PARIJS - Guillaume Canet, de vriend van Marion Cotillard, heeft in navolging van zijn vriendin gereageerd op de speculaties dat zij de oorzaak zou zijn van de breuk tussen Brad Pitt en Angelina Jolie. De Franse acteur en regisseur vraagt zich af of mensen niets beters te doen hebben dan het verspreiden van zulke roddels.

"Ik maak er geen gewoonte van om te reageren op geruchten die over ons de ronde doen. Ik praat ook meestal niet over mijn privéleven", schrijft Guillaume op Instagram. Maar in dit geval kon hij niet anders, zegt hij. "De hevigheid van de tabloids, de domheid van sommige mensen die zichzelf journalisten noemen en de haters die veilig achter hun toetsenbord zitten, dwingen me om iets te zeggen over de trots, liefde, respect en bewondering die ik heb voor Marion."

Volgens Guillaume is het tijd om weer over te gaan naar de orde van de dag. "Ik denk dat we allemaal veel belangrijkere dingen aan ons hoofd hebben en dat het tijd is om verder te gaan en hier een streep onder te zetten."

Afgelopen dinsdag vroeg Angelina Jolie een scheiding van Brad Pitt aan. Sindsdien gonst het van de verhalen over de breuk van Brangelina, die door Amerikaanse media is omgedoopt tot Bradxit. Bijna tegelijkertijd met het nieuws van de scheiding van Angelina en Brad werd bekend dat Marion zwanger is. De actrice voelde zich genoodzaakt via Instagram te ontkennen dat Brad, haar tegenspeler in de film Allied, de vader is. Over Guillaume schreef ze: "Hij is mijn liefde, mijn beste vriend, de enige die ik nodig heb." Marion en Guillaume hebben al een zoontje van vijf.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren