logo songteksten.net

Mary Berry gaat nog niet met pensioen

LONDEN - Mary Berry, een van de juryleden van The Great British Bake Off, is nog niet van plan te stoppen met werken. De 81-jarige Britse maakt volgend seizoen geen deel uit van het programma nu de populaire show verhuist van de BBC naar Channel 4, maar dat betekent niet dat ze nu achter de geraniums gaat zitten.

"Dat ze na dit jaar zou stoppen met werken is gewoonweg niet waar", zegt Berry's woordvoerder tegen ITV. "Ze heeft nog allerlei spannende projecten lopen, waaronder ook enkele op televisie bij de BBC. Ze heeft absoluut geen plannen om met pensioen te gaan."

Berry maakte afgelopen week bekend dat ze in navolging van presentatrices Sue Perkins en Mel Giedroyc stopt met The Great British Bake Off vanwege de verhuizing. Het tweede jurylid van het bakprogramma, Paul Hollywood, blijft wel.

Het zevende seizoen van Bake Off loopt nog tot eind oktober. Berry verschijnt daarna in december nog in twee kerstspecials. In Nederland wordt het programma gemaakt door Omroep MAX onder de titel Heel Holland bakt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren