logo songteksten.net

Kim Kardashian stemt toch op Hillary

LOS ANGELES - Een paar weken gelden meldde ze nog dat ze er niet uit is, maar Kim Kardashian heeft haar presidentskandidaat gekozen. De realityster stemt in november op Hillary Clinton.

Kim postte dit weekend op haar website een statement met de kop 'I'm with her', de slogan van Clinton. In het artikel legt ze uit dat ze eerder geen keuze kon maken, omdat ze niet geïnformeerd genoeg was. Het was haar ex-stiefvader Caitlyn Jenner die haar de juiste raad gaf: "Ze gaf me het advies mijn research te doen voor ik een beslissing maakte, en dan te kiezen voor de kandidaat wiens ideeën het dichtst bij de mijne liggen op de punten die het belangrijkst voor mij zijn."

Ze kwam overtuigd uit dat proces. "Ik kwam erachter dat ik zonder twijfel achter Hillary sta. Deze keer stem ik niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn kinderen", aldus Kim, die in de laatste regeerperiode van Barack Obama moeder werd van North (3) en Saint (9 maanden) West.

Toch heeft de vrouw van Kanye West goede woorden voor beide presidentskandidaten. "Ik geloof dat ze allebei de intentie hebben dit land veiliger en sterker te maken voor elke Amerikaan, ze hebben alleen verschillende ideeën over hoe", aldus de realityster, die daaraan toevoegde: "God zegen Amerika dat we deze beslissingen mogen maken - velen in deze wereld hebben dat voorrecht niet."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren