logo songteksten.net

Gina Rodriguez wil niet gephotoshopt worden

LOS ANGELES - Actrice Gina Rodriguez is er niet van gediend om slanker te worden gemaakt op foto's. De Jane The Virgin-ster laat in de Amerikaanse Women's Health weten dat ze wil worden geportretteerd zoals ze is.

"Laat me mijn rondingen houden, mijn moedervlek. Ik wil eruitzien als mezelf", aldus de 32-jarige volgens New York Daily News. "In deze tijd van photoshoppen en filter op filter op filter, voelt het goed als een beeld mij, mijn lichaam en mijn ziel kan vangen, zonder dat er iets gecorrigeerd hoeft te worden."

De actrice vertelde in eerdere interviews dat haar in Hollywood geregeld verteld wordt dat ze af moet vallen. "Ik werk in een industrie waar ik constant te horen krijg: je bent niet dun genoeg. Of je ben niet lang genoeg. Of je bent niet etnisch genoeg", zei ze in maart tegen People. "De hele tijd te horen krijgen dat je iets niet genoeg bent, kan je opbreken."

Dat zij hier niet aan onderdoor ging, heeft Gina naar eigen zeggen aan haar vader en moeder te danken. "Mijn ouders hebben mij en mijn twee zussen altijd vertrouwen gegeven in wie we zijn en hoe we eruit zien. Want dat gaat niet veranderen en we zijn mooi zoals we zijn."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren