logo songteksten.net

Emoji-app Lil Kleine gaat ook naar Duitsland

BERLIJN - De Lil Kleine Emojis App wordt aanstaande vrijdag ook in Duitsland gelanceerd. De app, die nog geen twaalf uur na de officiƫle lancering bovenaan in de hitlijsten van de Nederlandse app-store stond, scoort in Nederland nu al beter dan de vergelijkbare apps van Kim Kardashian en Justin Bieber, zo meldt zijn woordvoerder maandag.

Lil Kleine en Ronnie Flex bestormen momenteel ook in Duitsland de hitlijsten met het nummer Stoff und Schnaps, een vertaling van de Nederlandse megahit Drank & Drugs. De bijbehorende video is bij onze oosterburen al meer dan 3,4 miljoen bekeken, op Spotify is Stoff und Schnaps op nummer 30 terug te vinden en op iTunes zelfs op 24.

De Nederlandse rapper Lil' Kleine is de eerste Bekende Nederlander die zijn eigen emoji's heeft voor de mobiele telefoon. Mensen die de app downloaden kunnen de emoji's, kleine cartoon-achtige plaatjes, gebruiken in onder andere WhatsApp berichten en Facebook Messenger.

Met de Lil'Kleine Emojis app krijgen mensen toegang tot meer dan 300 exclusieve emoticons. Naast smileys met het hoofd van Lil'Kleine zijn er ook emoji's van een tong met pillen, flessen drank en hand met opgestoken middelvinger. Deze emoticons zijn te vinden in de categorie drank & drugs, vernoemd naar de grootste hit van de rapper.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren