logo songteksten.net

Jeroen Pauw weer in de race voor award

HILVERSUM - De Varagids heeft de longlist voor de Sonja Barend Award 2016 bekendgemaakt. Tien Nederlandse journalisten maken kans op de prijs voor het beste televisie-interview van het jaar.

Jeroen Pauw, die de afgelopen twee jaar won, maakt met zijn interview met Gordon in het programma 5 jaar later wederom kans op de prijs. Jeroen Stekelenburg en Floortje Dessing maken voor het eerst kans op de award, respectievelijk met een interview met Dafne Schippers en het portret van Kayla in Floortje naar het einde van de wereld.

Tijs van den Brinks vraaggesprek met Midas Dekkers, het interview van Johan Cruijff door Hanneke Groenteman en Twan Huys' interview met Reinier van Zutphen maken ook kans op de prijs. Op de longlist staan verder Eva Jinek die Ferdy Roet interviewt, Ferry Zandvliet, Bob de Zwart, Frank de Wilde en Dexter Sillem op bezoek bij Humberto Tan in Late Night en Mariƫlle Tweebeeke's vraaggesprek met Sander Dekker. Ook Matthijs van Nieuwkerk maakt weer kans met zijn interview met Diederik Samsom.

De winnaar, gekozen door een vakjury van mediajournalisten, ontvangt de prijs eind oktober uit handen van Sonja Barend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren