logo songteksten.net

Hilaria Baldwin verdedigt zwangerschapselfies

NEW YORK - De vrouw van Alec Baldwin heeft gereageerd op kritiek die zij kreeg op het delen van foto's van haar rap slinkende zwangerschapsbuik.

Hilaria beviel op 12 september van haar derde kind, zoon Leonardo. De yogalerares plaatste tijdens de zwangerschap geregeld foto's op Instagram van haar blote buik, en toonde die ook 24 uur naar de geboorte van haar jongste. Ze wil daar naar eigen zeggen "echte lichamen" mee laten zien.

Toch kreeg de 32-jarige de wind van voren, toen ze een week na de bevalling een kiekje toonde waarop haar buik aanzienlijk platter was en erbij schreef dat ze net terugkwam van een rondje hardlopen. Volgens sommige volgers was dat veel te vroeg om alweer aan het sporten te gaan, andere vonden dat ze met de foto vrouwen de ogen uitsteekt die niet zo snel weer hun oude figuur terughebben.

Hilaria reageerde met een boodschap op Instagram. "Elk lichaam is anders, elke zwangerschap is anders", schrijft ze daarin. "Mijn herstel is tussen mij en mijn dokter, en dat zou het jouwe ook moeten zijn. Dus alsjeblieft: stop de negativiteit. Ik wil niet zitten, liggen of niks doen, dat is niet wat mijn lichaam aangeeft."

Leonardo is de tweede zoon van Hilaria en Alec. Veertien maanden geleden beviel ze van Raphael. Het stel heeft ook een dochter van drie, Carmen. Alec is daarnaast vader van volwassen dochter Ireland, die geboren werd uit zijn huwelijk met Kim Basinger.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren