logo songteksten.net

Selena Gomez meldt zich in kliniek

LOS ANGELES - Selena Gomez heeft zich op laten nemen in een kliniek om zich in alle rust te kunnen focussen op haar gezondheid en haar leven weer op de rails te krijgen. De zangeres zit er sinds begin september en blijft er zeker zestig dagen, zegt een bron tegen Radar Online.

Het revalidatiecentrum, dat alleen vrouwelijke patiƫnten toelaat, ligt in een bosrijke omgeving aan de Amerikaanse oostkust. Uit privacy-overwegingen vermeldt Radar Online de exacte locatie niet. De bron benadrukt dat Selena niet in een afkickkliniek is beland of wordt behandeld voor drugsgerelateerde problemen. Naar verwachting neemt ze tijdens haar verblijf deel aan intensieve therapiesessies.

De 24-jarige wereldster brak afgelopen zomer haar tournee af vanwege haar gezondheid. Ze wil de tijd nemen om te kunnen werken aan paniekaanvallen en een depressie die het gevolg zijn van de auto-immuunziekte lupus waar ze aan lijdt. Daardoor gaat ook haar concert in Nederland, dat gepland stond op 18 oktober in de Ziggo Dome, niet door.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren