logo songteksten.net

Publiek bepaalt groot deel theatershow Jeroen

AMSTERDAM - Jeroen van der Boom verwacht in de Nederlandse theaters heel wat input van zijn publiek. Bezoekers mogen verzoeknummers indienen, vertelde Jeroen woensdag in RTL Late Night.

“De show wordt aan de ene kant liedjes en hitjes spelen. De mensen mogen het laatste deel bepalen”, zei Jeroen. “Deel twee is voor zeventig procent open voor het publiek. Zij gaan mij sms’en, ik krijg de songteksten achter me te zien. Dat maakt elke show anders.”

Dat Jeroen verzoeknummers voor zijn kiezen krijgt, is hij wel gewend. Hij schat dat hij ‘tachtig tot negentig procent’ van de refreintjes van hits al eens heeft gespeeld. Toch verwacht hij niet dat alle theatershows vlekkeloos verlopen. “Het zal niet foutloos gaan, maar we gaan een poging doen, met het publiek.”

Tijdens de ‘Dit ben ik’ theatertour komen niet alleen liedjes langs. “We hebben een programma bedacht waarin we ook de stemmetjes meenemen. Zo komen De Toppers langs, maar dan in de vorm van één persoon. ” Jeroen trekt vanaf 17 januari door het land.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren