logo songteksten.net

Lady Gaga steunt Kanye West

LOS ANGELES - Lady Gaga heeft het woensdag publiekelijk opgenomen voor Kanye West nadat de rapper maandag werd afgevoerd naar het ziekenhuis omdat hij mentaal zou zijn ingestort. De zangeres roept haar fans via Twitter op geen grappen te maken over psychische problemen en stak de getroubleerde zanger een hart onder de riem.

"Het is niet lollig om grappen te maken over de al dan niet psychische ziekte van iemand. Het is een kwetsbare tijd voor velen. Laten we vriendelijk en liefdevol zijn", schreef Gaga. Om te vervolgen met: "Hoewel ik het niet altijd eens ben met wat hij doet, hoop ik dat het publiek wat compassie toont voor Kanye West en voor elkaar. One love. One race."

Aan West persoonlijk stuurde ze: "Ik support je en houd van je, brother, ik begrijp hoe dapper het is om je tournee te onderbreken en tijd te nemen voor jezelf. Je bent een geweldig artiest."

Met West gaat het inmiddels weer wat beter, meldt een bron aan People. Kim Kardashian zou geen moment van zijn zijde wijken in het ziekenhuis, waar hij vooral rust neemt en herstelt. Kim maakte zich erg veel zorgen over de toestand van haar man en vloog direct naar Los Angeles om bij hem te kunnen zijn. Ze is opgelucht dat hij langzaamaan herstelt, aldus de insider.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren