logo songteksten.net

Hugh Grant is leuker dankzij kinderen

LONDEN - Het krijgen van kinderen heeft Hugh Grant omgetoverd van een vervelende oude 50-jarige in een heel gezellig persoon. Dat stelt de acteur althans zelf in een interview met Colin Farrell voor Variety.

Het is volgens Grant een cliché om te zeggen dat kinderen je leven verrijken. ‘’Maar mij hebben ze zeker verrijkt.’’

Naar eigen zeggen heeft de 56-jarige acteur, die na zijn vijftigste vier keer vader werd in vier jaar tijd, nu veel liefde in zich. Bepaalde delen van films had Grant zonder dat gevoel niet kunnen doen.

Zelfverzekerder

Daarbij brengt ouder worden volgens Grant het voordeel mee dat hij zelfverzekerder is geworden. ‘’Het interesseert je allemaal niet zo veel meer.’’ En dat geldt ook een beetje voor acteren, aldus de Brit.

In het verleden kon Grant zich enorm druk maken als hij aan een film werkte. Dat was echter een paniekreactie die op kwam zetten nadat hij eenmaal had getekend voor een film, zegt hij. ‘’Want stel dat ik slecht presteer, dan lacht iedereen me uit. Dus ik doe enorm mijn best, maak het mezelf heel erg moeilijk, om zo goed mogelijk te zijn’’, legt hij zijn gedrag van destijds uit. ''Maar dat gaat nu beter.''

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren