logo songteksten.net

Zus Miley Cyrus vindt vergelijking geen punt

LOS ANGELES - Noah Cyrus, de zus van zangeres Miley Cyrus, vindt vergelijkingen met haar grotere zus geen punt. Dat zegt ze in een interview met Billboard.

Noah vertelt hoe ze opgroeide als jong meisje in de tourbus van haar vader, countryzanger Billy Ray Cyrus (55). De 16-jarige Noah twijfelde lang of ze net als haar zus Miley en haar broer Trace de muziek in zou gaan. "Jarenlang reed ik paard en bleef ik weg", aldus Noah. "En toen, twee jaar geleden, begon ik nummers te schrijven en werd verliefd op het vak. Dit is wat ik wil doen", vervolgt ze.

Op 16 november bracht ze samen met de Britse R&B-artiest Labrinth haar debuutsingle uit, Make Me Cry. De videoclip van de plaat werd in de eerste 24 uur na de release ruim 1,4 miljoen bekeken. De jonge Noah was in shock na het succes van de plaat. "De ochtend dat de plaat uitkwam kreeg ik allemaal geweldige reacties en ik keek naar mijn moeder en zei: 'het is me eindelijk gelukt'. Mijn moeder huilde, het was een heel emotioneel moment", zegt Noah.

Miley steunt haar zusje in haar carrière en Noah zit er totaal niet mee dat ze vaak vergeleken wordt met haar grote zus. "Ik heb daar rekening mee gehouden. Het verrast me niet en het stoort me niet", aldus Noah.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren