logo songteksten.net

Jennifer Lawrence: sorry voor krabben op rots

LOS ANGELES - Jennifer Lawrence is vrijdag door het stof gegaan. De actrice vertelde vorige week in The Graham Norton Show over heilige rotsen op Hawaï waartegen ze met haar jeukende achterwerk schuurde.

Jennifer liet via Facebook weten dat ze de Hawaïanen absoluut niet wilde beledigen. “Ik dacht echt dat mijn verhaal duidelijk zelfspot was, maar ik begrijp dat de manier waarop het werd opgevat niet grappig was. Ik bied mijn excuses aan als ik iemand heb beledigd.”

De Hunger Games-actrice vertelde in The Graham Norton Show over een voorval dat jaren geleden plaatsvond tijdens de opnamen van The Hunger Games. “Daar waren heilige rotsen. Die waren perfect om je kont mee te krabben. Ik was aan het krabben en een enorme kei kwam los. Die rolde van de berg af en belandde bijna op onze geluidsman.”

Jennifer vertelde dat de lokale bevolking de kei als een teken van de goden zagen. “De Hawaïanen dachten: het is de vloek! Ik zat in een hoekje en dacht: haha, ik ben jullie vloek. Ik heb hem losgewrikt met mijn kont!”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren