logo songteksten.net

Trijntje Oosterhuis dolgelukkig met gezin

AMSTERDAM - Trijntje Oosterhuis heeft het gevoel dat ze aan een tweede leven is begonnen dankzij haar vriend Alvin en hun vorig jaar geboren dochter Maël Joni. Samen met de kinderen uit hun eerdere relaties vormen ze nu 'een perfect gezinnetje', zegt de 43-jarige zangeres zaterdag in De Telegraaf.

"Ik voel me extreem bevoorrecht dat ik op mijn 42e nóg een keer moeder mocht worden. En dan ook nog eens van een meisje, dat is helemaal geweldig", aldus Trijntje. "Voorheen kon ik alleen mijn nichtjes jurkjes aantrekken, straks kan ik gaan shoppen met mijn eigen dochter. Ze is echt een prinsesje en een godsgeschenk."

Volgens Trijntje lijkt het voor de buitenwereld misschien dat zij en Alvin te snel aan een kindje begonnen zijn. "Maar het voelde gewoon direct goed aan", zegt ze. "Ik heb ook de mazzel dat hij zich als zo’n fantastische vader manifesteert. Met hem ben ik een tweede leven begonnen op een manier die ik in mijn stoutste dromen niet voor had kunnen stellen. Een tijdje vrijgezel zijn zou echt geen ramp zijn geweest, maar ik ben nu zo gelukkig, dat wil ik vasthouden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren