logo songteksten.net

Kanye West vertimmert slaapkamer

LOS ANGELES - Het gaat gelukkig de goede kant op met Kanye West. De rapper maakte vrijdag een fietsritje en bezocht een kunstexpositie. Daarnaast neemt hij de tijd om zijn optrekje in Los Angeles te renoveren, meldt showbizzsite TMZ.

Kanye is aan het herstellen van lichamelijke en psychische uitputting en dat lijkt goed te gaan. Volgens ingewijden doet hij het rustig aan en benut hij de tijd om zijn landgoed in de heuvels van Los Angeles verder vorm te geven.

Samen met binnenhuisarchitecten heeft Kanye de slaapkamer aangepakt. Hij heeft een muur laten uitbreken om nog meer ruimte te creƫren. Daarnaast heeft hij ook een aantal meubels op het oog van zijn favoriete ontwerper Rick Owens.

TMZ meldde eerder al dat Kanye ook weer met muziek bezig is. Hij heeft een kleine mobiele studio en het is de bedoeling dat er op het landgoed een heus muzieklaboratorium verrijst.

Kanye en Kim wonen momenteel in een appartement in Bel-Air. Het landgoed in Los Angeles is nu 20.000 vierkante meter groot. Het is onduidelijk of het stel nog meer grond wil aankopen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren