logo songteksten.net

Calum Scott bang dat succes slechts droom is

AMSTERDAM - Calum Scott moet zichzelf geregeld knijpen. De Engelse zanger deed vorig jaar mee aan Britain’s Got Talent en staat nu wereldwijd op het podium. “Ik wil dit de rest van mijn leven blijven doen”, zei Calum tegen RTL Boulevard.

Niet Calum zelf maar zijn zus ontdekte dat de 28-jarige kantoormedewerker een gouden keeltje heeft. “Mijn zus heeft mijn stem ontdekt. Ik heb acht jaar een kantoorbaan gehad en zie dit allemaal als een zegen. Ik geniet ervan en ben heel dankbaar.”

Calum deed auditie met Dancing On My Own, een nummer van Robyn, waarmee hij nu de wereld verovert. Toen hij de studio in kwam lopen en oog in oog stond met de jury, was Calum zenuwachtig. “Maar alle zenuwen verdwenen toen ik begon te zingen.” Het staande applaus na zijn auditie was ‘geweldig’.

Dancing On My Own staat in onder meer Australië, Nieuw-Zeeland en Zweden in de hoogste regionen van de hitlijsten. Calum vliegt de hele wereld over om zijn cover te zingen. “Ik geniet er volop van. Ik hoop niet wakker te worden op kantoor en dat het allemaal maar een droom was.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren