logo songteksten.net

Jacqueline Govaert weer slank door borstvoeding

(Novum) - Jacqueline Govaert heeft haar gewicht weer op peil dankzij het geven van borstvoeding. De 28-jarige zangeres, die in december beviel van dochter Sis, is naar eigen zeggen weer redelijk in vorm.

Govaert is blij dat het geven van borstvoeding voor de nodige calorieƫnverbranding zorgde. "En het is heel gezond, voor allebei", vertelt ze voor de camera van Novum Nieuws. De zangeres zocht ook naar andere manieren om de kilo's kwijt te raken. "Een beetje sporten, een beetje letten op je eten en toen ging het redelijk snel weer normaal", vertelt Govaert. "Maar het wordt nooit meer helemaal zoals het was."

Jacqueline, die samen met haar vriend Ivo ook ouders is van de 1-jarige Billie, vindt moeder zijn 'het mooiste wat er is'. "Maar met twee kinderen is het wel een beetje druk", bekent ze. "Het is heel veel werken, regelen en nadenken. Maar daardoor word ik wel weer goed in regelen." Een derde kind zit er voorlopig niet in. "Ik doe nu even rustig aan. We zien wel. Misschien doen we over een tijdje nog een keer een setje van twee."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren