logo songteksten.net

Genee: Voetbal Inside gaat nog jaren door

AMSTERDAM - De voetbaltalkshow Voetbal Inside blijft nog jaren bestaan. Dat is althans de verwachting van presentator Wilfred Genee. Hoewel vaste tafelgasten Johan Derksen en René van der Gijp voortdurend zinspelen op een eventueel vertrek, denkt Genee dat de mannen wel blijven.

"Ik ga er vanuit, Johan kennende, dat hij rustig tot 2023 bijtekent dit jaar", vertelde Genee dinsdag in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10. "Ik denk dat het merk en het programma Voetbal Inside nog wel even bestaat. René leeft er wel naar, hij zorgt dat hij voldoende rust pakt en niet al te uitgeput raakt."

"En aan Johan, waarmee ik nu ook elke dag het programma Doordekken maak, merk ik gewoon dat hij nog zoveel energie en elan heeft", vervolgt Genee. "Die gaat echt niet stoppen hoor. De gesprekken lopen met de diverse mannen, ik heb er een goed gevoel over."

Mocht de show toch onverhoopt stoppen, dan heeft Genee geen plan B. "Nou, niet direct. Nee, eigenlijk niet. Ik ben nu al wel bezig om wat dingen zelf te produceren enzo maar echt een doordacht groot plan heb ik daar niet voor."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren