logo songteksten.net

Hans Teeuwen ook op hoofdpodium Paaspop

SCHIJNDEL - Hans Teeuwen staat ook dit jaar weer op een festival. Na Lowlands in 2016 doet de cabaretier in 2017 Paaspop aan. Dat maakte de festivalorganisatie woensdag bekend.

Teeuwen staat op zondag 16 april in de Apollo-tent, die ruimte biedt aan 18.000 bezoekers. Hij schrijft daarmee Paaspopgeschiedenis, nooit eerder stond een cabaretier op het hoofdpodium van het festival in Schijndel. Teeuwen komt naar Paaspop met zijn show Echte Rancune, dezelfde voorstelling waarmee hij vorig jaar de Alpha-tent van Lowlands platspeelde.

Teeuwen is niet de enige cabaretier die in april op Paaspop staat. Ook Guido Weijers reist af naar Noord-Brabant. Hij probeert de festivalbezoekers wat blijer te maken met zijn Masterclass Geluk. Ook Javier Guzman speelt dit jaar op Paaspop.

Het festival vindt dit jaar plaats van vrijdag 14 tot en met zondag 16 april. Eerder kondigde Paaspop aan dat onder anderen Doe Maar, Matt Simons, Tom Odell en UB40 naar Schijndel komen. Kaarten voor het festival zijn al te koop.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren