logo songteksten.net

Katherine op kraamvisite bij Janet Jackson

LONDEN - Janet Jackson krijgt deze week hulp van haar 86-jarige moeder Katherine en oudste zus Rebbie Jackon bij het verschonen van de luiers. Moeder en zus zijn in Londen op kraamvisite. Begin januari beviel Janet (50) van haar eerste kind, Eissa.

Dinsdag liet Janet Jackson zich in het openbaar fotograferen tijdens een bezoek aan een bloemenwinkel in Noord-Londen. ''De winkelmanager hield Janet met het dragen van haar aankopen naar de auto met chauffeur die voor de winkel stond te wachten'', vertelt een ooggetuige aan E! News. Volgens de bron zag de kersverse moeder er gelukkig en gezond uit.

Over de kraamvisite van Katherine en Rebbie Jackson zegt de bron: ''Het lijkt erop dat haar familie dichtbij is om Janet te kunnen helpen en ondersteunen". Katherine en Rebbie bleven vier uur lang op kraamvisite.

Janet verraste vorig jaar haar fans met de aankondiging dat er een kleine op komst was. In april annuleerde ze alle resterende concerten van haar Unbreakable Tour om zich volledig te richten op het krijgen van een baby.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren