logo songteksten.net

Paris Jackson heeft geen zin in muziek

LOS ANGELES - De kans is klein dat dochter Paris Jackson in de voetsporen van haar beroemde vader Michael Jackson treedt. Ze voelt weinig voor een carrière in de muziek. Dat blijkt uit een interview dat Paris gaf aan het blad CR Fashion Book.

De achttienjarige Paris vertelt dat ze wel liedjes schrijft. “Dat doe ik voor mezelf als een soort uitlaatklep. Ik zie er voor mijzelf geen carrière in weggelegd.” Volgens Paris zitten er in haar familie geweldig getalenteerde artiesten. “Als ik ook muziek zou gaan maken, zou dat de hele manier waarop ik over muziek denk veranderen. En dat is nu juist iets dat ik niet wil.”

Paris heeft nog niet echt goed nagedacht over wat ze wil met haar leven. Ze doet nu wat modellenwerk, maar ook daar zit geen lange loopbaan voor haar in. “Ik heb ook wel eens aan acteren gedacht, maar eigenlijk wil ik grotere dingen doen”, zegt ze. “Ik geloof in activisme.”

Ze vertelt dat veel mensen van haar generatie boos zijn omdat de overheid slecht functioneert. “Ik hoop dat dit jaar mijn generatie opstaat en laat zien hoe het wel moet.” Paris wil dat de veranderingen wel op een vreedzame manier plaatsvinden. “We voerden actie voor het homohuwelijk en dat lukte en we voerden strijd voor gelijke behandeling van man en vrouw. Ook dat gebeurde.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren