logo songteksten.net

Bill Paxton niet vervangen in serie

LOS ANGELES - Het personage van Bill Paxton wordt uit Training Day geschreven als de serie een tweede seizoen krijgt. Makers van de show lieten aan TMZ weten dat ze er niet aan denken om de dit weekend overleden acteur te vervangen.

Bill had één van de hoofdrollen in de serie, die is gebaseerd op de film uit 2001 met Denzel Washington en Ethan Hawke. De eerste aflevering van Training Day werd pas enkele weken geleden uitgezonden op de Amerikaanse televisie. Het hele eerste seizoen is wel al opgenomen. Als Training Day een tweede reeks krijgt, is dat zonder het personage van Bill, de niet zo zuivere detective Roarke. "Bill was perfect en onvervangbaar als foute agent Frank Roarke", liet producent Barry Schindel weten.

De acteur overleed zaterdag op 61-jarige leeftijd na complicaties tijdens een hartoperatie. Zijn familie maakte dat zondag enkele uren voor de start van de Oscars bekend. Bill kon wegens tijdgebrek niet meer worden opgenomen in de In Memoriam-compilatie van de ceremonie, maar Jennifer Aniston stond tijdens haar introductie van het segment stil bij zijn dood.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren