logo songteksten.net

Backstreet Boys: wij waren erger dan Bieber

LAS VEGAS - Leden van de Backstreet Boys zijn blij dat hun hoogtijdagen plaatsvonden voor de komst van social media. Nick Carter en AJ McLean verklaren tegenover Elle dat zij zich in de jaren 90 erger misdroegen dan Justin Bieber ooit heeft gedaan.

"AJ en ik hebben allebei shit uitgehaald waarvan ik blij ben dat het nooit op social media is terechtgekomen. Justin Bieber had het niet van ons gewonnen", vertelt Nick in het interview. AJ geeft daarbij nog wat voorbeelden. "Van me dronken misdragen in clubs tot volledig naakt door de gangen van ons hotel lopen zonder enige reden. Totaal willekeurige acties waarvan ik blij ben dat ze nooit naar buiten zijn gekomen. Het was koren op de molen van TMZ geweest."

De Backstreet Boys kwamen begin deze maand weer samen voor een concertreeks in Las Vegas. De bandleden, inmiddels allemaal rond de veertig, denken dat de live-optredens de band een langlopende carrière hebben opgeleverd. "We hebben heel veel muziek gemaakt, veel hits gescoord, maar de shows zijn wat fans zich altijd zijn blijven herinneren."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren