Sharon Doorson zet Marco Borsato in zonnetje

Door ANP, woensdag 22 maart 2017 19:58, views: 6, bron: ANP

HILVERSUM - Sharon Doorson heeft haar voormalige mentor Marco Borsato woensdagmiddag in het zonnetje gezet. Dat deed ze door hem een door haarzelf in het leven geroepen prijs, de Golden Trophy, te overhandigen.

"Ik heb een nieuwe single uitgebracht, Golden Trophy, die gaat over de strijd in het leven en dat je nooit mag opgeven je dromen te verwezenlijken", zei Sharon tegen Marco tijdens de uitreiking in RTL Boulevard. "Daarin ben jij natuurlijk een enorme inspiratiebron voor mij. Je staat al zo lang aan de top, ik heb gewoon heel veel respect voor jou."

Marco was Sharons coach toen ze in 2011 meedeed aan The Voice of Holland. Dat schept een band, aldus de zanger. "Maar dit is wel een enorm extreme manier om dat duidelijk te maken", grapte hij.

Marco hoeft de beker niet in zijn al uitpuilende prijzenkast te zetten. Sharon riep hem op om de prijs door te geven aan iemand die hem inspireert. Dat wordt wat de zanger betreft zangeres Lisanne Spaander, die kanker heeft overwonnen. "Dat is iemand die niet opgeeft en haar dromen najaagt", aldus Marco.

Gekoppelde artiesten


bottrap