logo songteksten.net

John Mayer mist vrouw in zijn leven

NEW YORK - John Mayer verlangt naar een vrouw en een gezin. In een openhartig interview met The New York Times doet de 39-jarige singer-songwriter uit de doeken dat hij op zoek is naar de liefde.

“Ik zou willen dat er iemand in mijn leven is die een feest voor mijn veertigste verjaardag kan organiseren”, zegt John, die in oktober jarig is. “Ik wil een baby met een koptelefoon op naast het podium.” De zanger onthult dat hij tegenwoordig in hotels woont, omdat hij niet nog een vrijgezellenflat aan wil schaffen. “Ik wil kunnen zeggen: oké, we nemen het.”

Johns laatste serieuze relatie, met Katy Perry, strandde begin 2014. Sindsdien heeft hij nauwelijks gedatet, maar hij maakt wel gebruik van een datingapp. “Het is vooral veel geklets. Er zijn maar weinig mensen die elkaar echt ontmoeten.”

Wie anders

De zanger koestert nog steeds gevoelens voor Katy, wier relatie met acteur Orlando Bloom onlangs strandde. Het nummer Still Feel Like Your Man, van Johns meest recente plaat The Search For Everything, gaat over Katy. “Aan wie anders zou ik kunnen denken?”

John wilde niet dat The Search For Everything helemaal over zijn stukgelopen relatie met Katy ging. “Soms stroomden de tranen over m’n wangen, maar dan dacht ik: oké John, dit gaat niet over een knipperlichtrelatie, maar over iets diepers.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren