logo songteksten.net

Herdenkingsdienst voor Carrie en Debbie

LOS ANGELES - In Los Angeles hebben familie, vrienden en fans van Debbie Reynolds en Carrie Fisher afscheid genomen van de twee actrices die eind vorig jaar kort naar elkaar overleden. De herdenkingsbijeenkomst was georganiseerd door Todd Fisher, de zoon van Debbie.

Hij vertelde hoe Debbie hem vertelde dat ze niet bij de begrafenis van haar dochter wilde zijn. Vlak nadat Carrie was overleden, overleed ze zelf. Volgens Todd was dat precies zoals ze wilde.

Tijdens de bijeenkomst werden filmbeelden vertoond van beide actrices. Naast fragmenten uit hun films waren dat ook filmpjes uit de privécollectie van de familie. Daarnaast haalden vele vrienden herinneringen op aan Debbie en Carrie.

Muziek was er van James Blunt, die overigens zelf niet aanwezig was. De twee songs, zijn hit You're Beautiful en een nieuw nummer dat hij speciaal voor Carrie had geschreven, werden ten gehore gebracht tijdens een videocollage. Verder was er een groot koor en verscheen droid R2D2 uit de film Star Wars ook op het podium.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren