logo songteksten.net

Sybrand Niessen bekijkt concurrentie niet

AMSTERDAM - Sybrand Niessen heeft geen mening over RTL Live, de grote concurrent van zijn programma Tijd voor MAX. De presentator heeft nooit de behoefte gehad om er ook maar een seconde van te bekijken.

"Ik heb het nog nooit gezien. Echt niet, dat zeg ik recht uit mijn hart, ik heb nog niet de noodzaak ingezien. Dus ik weet niet wat ik ervan vind", zegt Sybrand maandag in De Telegraaf. "Waar ik wel naar kijk zijn de cijfers en die van ons zijn zo ongeveer het dubbele van RTL Live. Kortom: niet druk maken en uitgaan van je eigen kracht."

Naast Tijd voor MAX is Sybrand ook druk met Droomhuis gezocht. In juli komt daar ook nog Groeten van MAX bij. Te veel wordt het hem echter niet. "Er zijn meer mensen die vijf dagen per week werken, hoor", reageert Sybrand nuchter. "Aan de bakker of de caissière wordt ook niet gevraagd of ze het wel aankunnen. En ik doe dit met heel veel plezier. Elke dag een bonte mix aan gasten aan tafel bij mij en Martine van Os, op reis met enthousiaste huizenzoekers en in de zomer help ik mensen die benadeeld zijn: ik zou niet weten wat ik nog meer zou willen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren