logo songteksten.net

Acteur Jonas Smulders maakt regiedebuut

AMSTERDAM- Acteurs Jonas Smulders en Gijs Blom werken samen aan een korte film, Tex. Blom produceert de film en Smulders maakt met Tex zijn regiedebuut, zo maakten zij dinsdag bekend.

Het tweetal heeft het project gemaakt in samenwerking met PayPayl. Het bedrijf heeft een ‘making of’ gemaakt van het project en gebruikt deze voor een nieuwe campagne. De korte film moet eind april klaar zijn.

Tex vertelt over een meisje dat in een carwash werkt en verliefd is op een collega. Wanneer zij hem betrapt terwijl hij seks heeft met de manager, zint ze op wraak. De hoofdrol wordt gespeeld door de jonge actrice Romy Gevers.

Meer projecten

Het is de bedoeling dat Tex voor een aantal festivals wordt ingestuurd. Ook is het plan de film online beschikbaar te maken voor het publiek. Blom en Smulders waren eerder samen te zien in de film Jongens en de serie 4Jim. Ook speelden zij samen in de telefilm Silk Road, die woensdagavond te zien is op NPO3.

Het tweetal wil in de toekomst samen meer projecten gaan ontwikkelen. Zo ligt er al een een plan voor een nieuwe korte film voor 3LAB die Blom gaat regisseren. De twintigjarige acteur maakte eerder al de korte film Escapade, die op internet vele tienduizenden keren werd bekeken.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren