logo songteksten.net

De Leeuw, Jansen en De Breij steunen 555-dag

HILVERSUM - Paul de Leeuw, Dolf Jansen, Claudia de Breij, Irene Moors en Frank Lammers zitten woensdag in het belpanel van de grote Giro 555-actie om geld om te halen voor de slachtoffers van de hongersnood in Afrika. Dat heeft Oxfam Novib dinsdag gemeld.

Op alle radio- en televisiezenders van de NPO wordt de hele dag door aandacht besteed aan de inzameling. De actiedag gaat om 6.00 uur van start op NPO Radio 2. Daarna zullen dj’s als Gijs Staverman, Corné Klijn, Ruud de Wild, Bert Haandrikman en Stefan Stasse gedurende de dag verslag doen van de actie.

Ook op NPO Radio 4 besteden programma’s als De Ochtenden en Radio EenVandaag aandacht aan Giro 555. Datzelfde geldt voor NPO Radio 4, 5 en FunX, waar onder anderen dj Fernando Halman in zijn programma Start de actie onder de aandacht brengt. Ook de meeste regionale zenders doen mee.

Op NPO 1 worden doorlopend updates van het ingezamelde bedrag gegeven. Tijdens populaire programma’s als Tijd voor Max en NOS Jeugdjournaal wordt over de actie gepraat. Ook commerciële zenders doen mee door in onder meer Koffietijd en Shownieuws aandacht aan Giro 555 te besteden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren