logo songteksten.net

Stenders krijgt hulp van Evers en Van Inkel

HILVERSUM - Radiocoryfeeën Rob Stenders (NPO Radio 2), Edwin Evers (Radio 538) en Jeroen van Inkel (Veronica) hebben woensdagmiddag de krachten gebundeld. Ze zijn gedrieën te horen op het webradiostation KX Radio in Stenders' Platenbonanza-marathon voor Giro555.

Stenders doet niet mee aan de Radio 2-actie in Beeld en Geluid maar wilde wel een bijdrage leveren aan Giro555. Hij is daarom woensdag de hele dag te horen op KX Radio.

"Ik ben er niet dol op, belpanels met BN'ers, obligate gesprekken gelardeerd met zeer indrukwekkende beelden met veel te veel violen er onder", aldus Stenders op de site van KX. "Maar de beroepscynicus in mij verliest het wel altijd van de harde werkelijkheid bij de confrontatie met al dat enorme menselijke leed."

Van 9.00 tot 18.00 uur presenteert Stenders de Platenbonanza 555 waar bedrijven verzoekjes in kunnen dienen in ruil voor een donatie. Evers en Van Inkel wilden hem daar graag enige tijd bij helpen. Jeroen Kijk in de Vegte is in touw als speciale verslaggever.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren