logo songteksten.net

Katy Perry onder vuur om godinnenplaatje

LOS ANGELES - Katy Perry heeft zich de woede van vele Indiërs op de hals gehaald. De popster postte woensdag op Instagram een plaatje van de Hindoeïstische godin Kali, de godin van vernietiging. Het bijschrift luidde: "Huidige stemming". De post heeft inmiddels meer dan 11.000 reacties, waarvan de meeste negatief en van Indiërs zijn.

Velen vragen of Katy het plaatje wil verwijderen. Hoewel veel fans haar verdedigen, delven ze het onderspit tegen boze en emotionele Indiërs. De zangeres heeft nog niet gereageerd of de afbeelding verwijderd. Ze is overigens niet de eerste internationale naam die de gemoederen in India bezighoudt.

Recentelijk raakte online-gigant Amazon in de problemen toen ze deurmatten verkochten met daarop de Indiase vlag. Het bedrijf werd gedwongen om zich te verontschuldigen nadat de Indiase minister van Buitenlandse Zaken met acties dreigde. Tennister Maria Sharapova werd eerder aangevallen omdat ze niet wist wie cricketspeler Sachin Tendulkar was en acteur Richard Gere kreeg een politiezaak aan zijn broek omdat hij actrice Shilpa Shetty op haar wang kuste.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren