logo songteksten.net

Céline Dion krijgt advies van overleden man

LAS VEGAS - Céline Dion denkt dat ze de rest van haar leven om haar man zal rouwen. René overleed vorig jaar op 73-jarige leeftijd aan keelkanker. De Canadese zangeres gelooft dat hij nog elk moment bij haar is: wanneer ze muziek maakt, wanneer ze op het podium staat of wanneer ze met haar kinderen is.

Aan The Sun verklaart Dion dat René haar al ondersteunde sinds haar twaalfde. "Ik ben nog nooit met een andere man geweest, heb zelfs nog nooit een andere man gekust." Ze steunt nog steeds op René's advies, ook al bevindt deze zich aan gene zijde. Laatst nog vertelt ze, toen ze moest beslissen of ze een nieuw nummer voor de Disneyfilm Beauty And The Beast zou maken.

"Ik vond een schilderij van hem dat een van mijn fans aan me heeft gegeven en zei: 'zal ik het doen?' En het antwoord dat ik terugkreeg - en ik wil niet spookachtig klinken ofzo - maar wat er emotioneel terugkwam was 'je hebt niks te verliezen'."

Dion begint binnenkort aan haar Europese tour - de eerste zonder haar man aan haar zijde - en staat op 23 juni in het Gelredome in Arnhem.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren