logo songteksten.net

Belafonte: mijn kinderen missen me vreselijk

LOS ANGELES - Het geruzie tussen Mel B en haar aanstaande ex Stephen Belafonte houdt nog niet op. Belafonte vraagt de rechter om hem toestemming te geven om zijn kinderen te bezoeken, die hij door het contactverbod dat hem door Mel B werd opgelegd, niet meer heeft gezien. TMZ wist de hand te leggen op juridische documenten met het verzoek van Belafonte. Het stel ligt sinds maart met elkaar in scheiding.

Volgens filmproducent Belafonte missen zijn 5-jarig dochtertje Madison en zijn 10-jarige stiefdochter Angel hem vreselijk en ontvangt hij regelmatig berichtjes van ze. Hij kan die niet beantwoorden omdat hij daarmee in overtreding zou zijn met het contactverbod.?

Angel is niet de biologische dochter van Belafonte, maar van comedian Eddy Murphy met wie zangeres Melanie Brown in 2006 een kortstondige relatie had. Toch bekommert Belafonte zich naar eigen zeggen om de kleine meid en wil hij aanspraak maken op het recht van stiefouders om hun stiefkinderen te zien.?

De rechter moet nu beslissen over het verzoek van Belafonte. Mel B heeft nog niet gereageerd op het verzoek van haar aanstaande ex.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren