logo songteksten.net

Zaak Katherine Jackson geseponeerd

LOS ANGELES - Een rechter heeft de zaak die Katherine Jackson had aangespannen tegen haar neef Trent gestaakt. De moeder van Michael wilde een permanent contactverbod voor haar neef, die jarenlang haar assistent en chauffeur was. Ze beschuldigde hem van ouderenmisbruik.

De advocaten van de 86-jarige gaven aan dat Katherine niet goed genoeg voorbereid was om de zaak voort te zetten. Ze zou zich nooit hebben gerealiseerd dat haar verzoek tot een rechtszaak zou leiden. Haar team vroeg volgens TMZ de rechter de zaak niet helemaal te sluiten, zodat deze eventueel op een later tijdstip verder zou kunnen gaan. Dat verzoek werd geweigerd, waardoor de zaak en het permanente verbod nu volledig van de baan zijn.

De hoogbejaarde beschuldigde haar neef ervan haar vertrouwen te hebben misbruikt en haar te hebben geïsoleerd van haar familie. Hij zou zich daarbij toegang hebben verstrekt tot haar bankgegevens. Eerder kreeg hij een tijdelijk contactverbod opgelegd.

Trent steekt op zijn beurt een beschuldigende vinger uit naar Katherines zoon Jermaine. Hij zou achter de aantijgingen zitten, en zelf uit zijn op het fortuin van zijn moeder, dat voornamelijk bestaat uit de erfenis van haar zoon Michael. De King of Pop liet bij zijn dood in 2009 zijn vermogen na aan zijn moeder en kinderen. De rest van de familie liet hij uit zijn testament verwijderen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren