logo songteksten.net

Broer Happy Days-ster woedend op Scott Baio

LOS ANGELES - De broer van de deze week overleden Happy Days-ster Erin Moran is erg boos op Scott Baio. De acteur bracht de dood van Erin maandag in verband met drugs- en drankgebruik. De actrice overleed echter aan de gevolgen van kanker.

Erin en Scott speelden Joanie Cunningham en Chachi Arcola in Happy Days en daarna opnieuw in spin-off Joanie Loves Chachi. Scott plaatste zondag een liefdevolle boodschap op social media toen bekend werd dat Erin op 56-jarige leeftijd was overleden. Maar in een radioprogramma de volgende dag sprak hij hardere woorden over haar dood. "Volgens mij, als je drugs of drank gebruikt, dan ga je dood. Sorry als dat hard is, maar God heeft je hersenen gegeven, en de wilskracht om te leven en floreren, maar je moet voor jezelf zorgen."

Scott kreeg een hoop kritiek op zijn uitspraken. Ook de broer van Erin, Tony Moran, is woedend, en uitte dat dinsdag door een 'onthulling' over Scott op Facebook te plaatsen. "Jij en mijn kleine zusje hadden ooit een hele korte affaire. Ze dumpte jou om twee redenen. 1. Ze vertelde me dat je je als een klein meisje gedroeg. 2. Ze vertelde me dat je klein bent. Weet je. Amper een man op die plek. Scott, ik adviseer je te bidden dat je me nooit tegenkomt." Later dinsdag plaatste Tony nog een bericht, waarin hij vertelde dat de vrouw van Scott contact met hem had opgenomen. "Zijn vrouw! Wat een lafaard."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren