logo songteksten.net

Blinde Bill Cosby wil carrière weer oppakken

LOS ANGELES - Bill Cosby hoopt ooit weer op het podium te staan als komiek. De 79-jarige televisiester zegt in een interview met NNPA Newswire dat hij het optreden mist.

“Ik heb een aantal verhalen waar ik aan werk”, zegt Cosby in het interview, waaruit People citeert. “Ik hoop ergens in de Verenigde Staten weer op het podium te kunnen lopen, op een stoel te gaan zitten en een show te geven die het begin van een nieuw hoofdstuk van mijn carrière markeert.”

Cosby stopte met optreden nadat hij door tientallen vrouwen werd beschuldigd van seksueel misbruik. Veel gevallen waren verjaard, maar begin juni start de zaak van universiteitsmedewerker Andrea Constand.

Blind

In hetzelfde interview zegt Cosby dat hij volledig blind is. Twee jaar geleden wekte de komiek zijn echtgenote Camille met de boodschap dat hij niets meer kon zien. Cosby, die in oktober al zei ‘wettelijk blind’ te zijn, kreeg van artsen te horen dat er niets meer gedaan kon worden om zijn zicht te herstellen.

Niet alleen Bill liet woensdag van zich horen, ook zijn jongste dochter Evin deed haar zegje. In een essay stelt de veertigjarige dat haar vader “van vrouwen houdt en hen respecteert”. Volgens Evin is Bill niet gewelddadig en geen verkrachter. “Natuurlijk, net als vele andere sterren die de verleiding niet konden weerstaan had hij buitenechtelijke verhoudingen, maar dat is tussen hem en mijn moeder.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren