logo songteksten.net

Ja Rule 'kapot' na floppen luxe festival

NASSAU - Ja Rule is kapot na de enorme blamage die het mede door hem georganiseerde Fyre Festival bleek te zijn. Het evenement op de Bahama’s moest het meest luxueuze festival ter wereld worden, maar stelde bezoekers op alle terreinen teleur.

“Ik heb geen idee hoe dit zo verkeerd heeft kunnen lopen”, liet de rapper vrijdag via Twitter weten. “Ik wil het rechtzetten en ervoor zorgen dat iedereen zijn geld terugkrijgt.” Ja Rule en de andere organisatoren zijn volgens de artiest nu druk bezig festivalbezoekers van het eilandengroep Exuma af te krijgen. “Dat heeft nu prioriteit.”

Berichten dat de festivalgangers zijn afgezet, spreekt Ja Rule fel tegen. Bezoekers betaalden duizenden, soms wel tienduizenden dollars voor toegang tot het Fyre Festival. In spotjes werd het evenement door wereldberoemde modellen aangeprezen, maar de chique bungalows bleken tenten te zijn en de luxe broodjes waren niet meer dan een boterham met kaas. Op social media klaagden festivalgangers steen en been.

Ja Rule gaat diep door het stof. “Dit is niet mijn fout, maar ik neem de verantwoordelijkheid.” De Put It On Me-rapper biedt zijn “oprechte excuses” aan “aan iedereen die hierdoor ongemak heeft ervaren”.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren