logo songteksten.net

Shannen Doherty in remissie

LOS ANGELES - Bij Shannen Doherty zijn geen sporen van borstkanker meer gevonden. De Beverly Hills 90210-actrice is in remissie. Ze deelde het goede nieuws op Instagram.

''Wat betekent remissie? Ik hoorde het woord en ik wist niet hoe ik moest reageren. Goed nieuws? JA. Overweldigend? JA. Nu is het wachten. Zoals iedereen binnen mijn familieleden van kankerpatiƫnten weet, zijn de volgende vijf jaar cruciaal'', aldus Shannen.

De Charmed-ster is nog niet genezen verklaard. Dat gebeurt pas nadat er jarenlang geen sporen van kanker in het lichaam worden gevonden. Tot die tijd is de ziekte in remissie. Dat betekent dat de patiƫnt 'schoon' is, maar dat er nog wel kans op terugkeer van kanker is.

Beslissingen

In de tussentijd moet Shannen allerlei keuzes maken. Zo moet ze beslissen of ze een borstreconstructie wil ondergaan en of ze speciale pillen wil slikken de komende vijf jaar. ''Deze veroorzaken ook weer problemen en bijwerkingen. Ik ben gezegend, dat weet ik. Maar voor nu.... remissie.''

In 2015 werd bij Shannen borstkanker geconstateerd. Sindsdien deelt ze haar strijd tegen kanker met haar volgers op Instagram.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren