logo songteksten.net

Nick en Joe Jonas strijden om lekkerste lijf

NEW YORK - Broers Nick en Joe Jonas zijn erg competitief wat sporten betreft. De twee zangers strijden volgens Nick om het beste lichaam, zo vertelt hij in een interview aan People.

"Er is wel degelijk een rivaliteit tussen ons", vertelt Nick. De broers gaan samen naar dezelfde sportschool in New York en plaatsen regelmatig filmpjes en foto's op hun Instagram waar hun afgetrainde lichamen op te zien zijn. Ook dagen de jongens elkaar vaak uit tijdens het trainen, vertelt Nick. "We vinden het leuk elkaar die extra push te geven. Joe en ik hebben de sportschool echt omarmd", aldus de 24-jarige zanger.

De twee broers verschillen niet alleen qua leeftijd en uiterlijk van elkaar, ook op sportief gebied hebben ze ieder hun sterke en zwakke punten. "Ik ben erg goed op de grond, dus met bijvoorbeeld worstelen of Jiu Jitsu terwijl Joe een hele goede bokser is. Hij heeft grote handen en is snel", vertelt Nick.

Naast al dat sporten is Nick druk bezig met zijn nieuwe album en zit hij midden in de opnamen van een nieuwe versie van de film Jumanji.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren