logo songteksten.net

Kate Moss werkt aan docu over George Michael

LONDEN - Kate Moss werkt mee aan een documentaire genaamd Freedom over de in december overleden zanger en songwriter George Michael. Volgens de Britse krant The Sun staat het 49-jarige supermodel aan het hoofd van de productie van enkele scènes in de film.

Woensdag werden er cameraploegen met Moss gezien die het huis van de overleden zanger binnentraden voor opnamen. Moss geeft zelden interviews maar was zeer goed bevriend met Michael. De opnamen voor de documentaire stonden al gepland voor de dood van de Britse zanger maar kregen naar aanleiding hiervan juist een grotere betekenis.

Moss zal vertellen over de laatste maanden van de zanger, die hij naar het schijnt alleen thuis doorbracht. Een bron vertelt The Sun: "De opnames bij hem thuis zullen voor veel fans een inzicht geven in het leven van de zanger. Veel weten niet hoe en waar George de meeste tijd aan het einde van zijn leven doorbracht".

De filmmaatschappij van Sony produceert de documentaire, die later dit jaar wordt uitgezonden op de Britse zender Channel 4. George Michael overleed thuis op 25 december 2016 aan de gevolgen van hartfalen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren