logo songteksten.net

André Hazes wil het anders doen

AMSTERDAM - André Hazes wil zijn leven compleet anders aanpakken dan zijn ouders. De zanger stelt alles in het werk om er altijd te zijn voor zijn zoon André.

"Het vaderschap heeft me aan het denken gezet", aldus André woensdag in het AD. "Voorheen stapte ik wel eens half zeven mijn bed in, nu ga ik eruit voor die kleine. Het zijn de momenten die me gelukkig maken. Drinken, ik ben ermee gestopt. Ik hou best van een biertje, maar probeer 't nu volledig te laten staan."

"Je kunt zeggen wat je wilt, maar als je gedronken hebt, ben je er de volgende dag gewoon niet bij", vervolgt de zanger, die zijn eigen vader André sr. haast nooit zag. "En ik ben als de dood dat ik iets mis met die kleine. Ik wil het echt anders doen dan mijn vader."

Rachel

Ook een omgang zoals de huidige moeizame relatie met zijn moeder hoopt André nooit met zijn eigen zoon te hebben. "Ik kan alleen maar zeggen dat ik hoop dat het bij mij anders gaat. Dat het zo loopt, is niet de bedoeling, nee, maar het is zo gelopen en het is nu het beste voor ons allemaal."

De zanger voegt daaraan toe dat hij niet weet hoe het nu met zijn moeder Rachel is. Ook wil hij geen antwoord geven op de vraag of hij haar en zijn zus Roxeanne mist.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren