logo songteksten.net

André Hazes bang fouten te maken als vader

AMSTERDAM - André Hazes is stukken angstiger geworden sinds hij vader is. “Ik snap ook niet wat er met mij aan de hand is”, verzuchtte de 23-jarige zoon van de wijlen volkszanger in RTL Boulevard.

“Sinds de kleine er is heb ik zó het gevoel dat ik angstig ben dat ik het verkeerd doe”, zei André, die in oktober met zijn vriendin Monique zoon André verwelkomde. “Maar wat is verkeerd doen? Mijn vader heeft het in zo veel ogen verkeerd gedaan, maar nooit in de mijne.”

Hoewel André zijn vader al ruim twaalf jaar moet missen, is de volkszanger er tijdens elk optreden van zijn zoon een beetje bij. Zo ook woensdagavond tijdens de presentatie van Andrés nieuwe plaat Wijzer, die vrijdag verschijnt. Op het podium stond een kruk met een blikje bier en een bordje met de tekst ‘gereserveerd’. “Ik heb niet echt een ouder die me kan komen supporten”, zei André, die al jaren geen contact heeft met zijn moeder en zus, tegen zijn publiek.

“Ik schrik er zelf ook nog steeds van”, zei hij tegen RTL Boulevard. “Je geeft het een plek en als ik het een beetje voor mezelf kan oplossen met een stoel, een bordje en een biertje, dan heb ik toch nog iets.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren