logo songteksten.net

Alec Baldwin openhartig over ziekte van Lyme

LOS ANGELES - Alec Baldwin dacht dat hij zou sterven toen hij doodziek werd van de ziekte van Lyme. "Ik dacht toen echt dat dit het was. Dat ik dood zou gaan", vertelde de acteur volgens People op een bijeenkomst van de Bay Area Lyme Foundation in Portola Valley.

"Ik heb de klassieke Lyme-symptomen die elke zomer terugkeren. In augustus krijg ik griepachtige symptomen en zweet ik mij dood in bed", aldus Baldwin. "De eerste keer was het ergst, daarna is het afgenomen, zo heb ik tenminste begrepen."

Die eerste keer voelde voor Baldwin ook nog eens extra zwaar omdat hij niemand om zich heen had die voor hem kon zorgen. "Ik was alleen. Ik was niet getrouwd op dat moment, net gescheiden van mijn eerste vrouw. Ik lag in bed en zei tegen mijzelf: ik ga dood van de ziekte van Lyme. Ik hoop dat iemand me vindt en dat dat niet te lang duurt."

Zover kwam het niet. Baldwin overleefde en vond ook een nieuwe vrouw. Hij en Hilaria controleren hun kinderen nu naar eigen elke dag op mogelijke tekenbeten, die Lyme kunnen veroorzaken.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren