logo songteksten.net

Nog onduidelijkheid over tour Ariana Grande

MANCHESTER - Het blijft vooralsnog onduidelijk of en wanneer Ariana Grande haar tournee voortzet na de aanslag bij haar concert maandagavond in Manchester. Volgens sommige media legt de zangeres haar tour stil, maar dat is volgens Variety voorbarig. Een ingewijde zegt dat er daar nog niet eens over gesproken is.

"Het gaat nu om de slachtoffers. Het voelt stom om op dit moment aan de tour te denken", aldus de bron, die binnen 24 uur een beslissing verwacht met het oog op de geplande concerten van donderdag en vrijdag in de O2 Arena in Londen.

Ariana heeft na Londen de komende maand nog concerten in onder meer Belgiƫ, Polen, Duitsland en Zwitserland. Eerder deze maand gaf de voormalig tienerster twee shows in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Gebroken

De popster reageerde maandagnacht via Twitter gebroken op de tragedie in de Manchester Arena. "Uit de grond van mijn hart, het spijt me zo, zo erg. Ik heb er geen woorden voor", aldus de zangeres, die sindsdien niets meer van zich liet horen.

Volgens Radar Online, dat zich doorgaans op roddels baseert, zou Ariana er flink doorheen zitten en is ze onderweg naar haar huis in Los Angeles.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren