logo songteksten.net

Tom Hardy zamelt geld in voor 'Manchester'

MANCHESTER - Tom Hardy draagt zijn steentje bij om de slachtoffers van de aanslag in Manchester te helpen. De Britse acteur is een crowdfundingsactie gestart voor het Britse Rode Kruis, omdat volgens hem de families en kinderen de hulp hard nodig hebben. Hardy hoopt in ieder geval 15.000 pond (zo'n 17.300 euro) bij elkaar te schrapen. Woensdagochtend was hij al op 44 procent van zijn beoogde doel.

Hardy noemt de aanslag vlak na het concert van Ariana Grande in de Manchester Arena 'een tragedie'. "Families en kinderen zijn aangevallen en vermoord op een plek waar ze veilig zouden moeten zijn en van een concert konden genieten. Het is een onvoorstelbare gruweldaad", schrijft de acteur op de website van de actie.

"Ik hoop dat we met zijn allen wat geld kunnen ophalen zodat we iets kunnen bijdragen aan de schade die is toegebracht", vervolgt Hardy. "Voor velen is dit het begin van een nieuw leven waarin ze hun geliefden moeten missen, een nieuw leven dat onherroepelijk is beschadigd door zinloos geweld."

Hardy beseft dat de weg naar herstel voor de slachtoffers lang zal zijn. Het Rode Kruis kan daarbij helpen, zegt hij.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren