logo songteksten.net

'Chris Cornell was high tijdens concert'

LOS ANGELES - Tijdens zijn laatste concert leek Chris Cornell high en behoorlijk in de war. Dat beweert de tourmanager van Soundgarden tegenover TMZ.

Ted Keedick, die ook als geluidsman werkte, pleegde tijdens het concert een telefoontje vanaf zijn plek achter de geluidsinstallatie in het midden van de zaal, om iemand backstage te vragen wat er mis was met Chris. "Ik had zijn stem nog nooit zo gehoord, hij had problemen 'm onder controle te houden." Alhoewel hij zich zorgen maakte om de zanger, kreeg Ted niet de indruk dat Chris depressief was. Volgens hem was de Soundgarden-frontman tijdens de soundcheck in goede doen.

Dat laatste komt overeen met de indruk die Chris' vrouw Vicky van hem kreeg toen ze hem telefonisch sprak voor en vlak na de show. Hij gaf toen wel aan extra pijnstillers ingenomen te hebben en praatte wat moeilijk. Vicky waarschuwde de bodyguard van Chris, die de deur intrapte en ontdekte dat de zanger zich had opgehangen.

Chris was open over zijn verslavingsverleden. Hij was inmiddels al een flink aantal jaar clean. Volgens zijn vrouw was hij dat ook toen hij stierf.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren