logo songteksten.net

Weduwe Chris Cornell schrijft brief

LOS ANGELES - De weduwe van Soundgarden-frontman Chris Cornell heeft een brief aan haar man gepubliceerd op de site van Billboard. Ze schrijft daarin onder meer dat Chris zichzelf niet was toen hij vorige week zijn leven beƫindigde.

"We hadden de tijd van ons leven en het spijt me, mijn lief, dat ik niet zag wat er met jou gebeurde die nacht. Het spijt me dat je alleen was. En ik weet dat jij dit niet was, mijn lieve Christopher. Je kinderen weten dat ook, dus je kunt rusten in vrede."

Vicky Cornell is ervan overtuigd dat medicijnen die Chris slikte, ervoor hebben gezorgd dat hij besloot zelfmoord te plegen. De zanger kampte eerder in zijn leven met verslavingen, maar kickte in 2002 af en vertelde geregeld in interviews dat hij sinds die tijd clean was.

Soulmates

In de brief schrijft Vicky Cornell ook dat ze denkt ooit weer contact te hebben met Chris. "Ik ben gebroken, maar weer opgestaan voor jou. Ik zal voor onze prachtige baby's zorgen. Ik zal elke minuut van elke dag aan je denken en voor je vechten. Je had gelijk toen je zei dat we soulmates waren. Er wordt weleens gezegd dat wegen die elkaar gekruist hebben, elkaar weer zullen kruisen. Ik weet dat je me komt opzoeken, en ik zal op je wachten."

Vicky was de tweede vrouw van Chris. Het stel had samen een 12-jarige dochter en een 11-jarige zoon. De zanger had ook nog 16-jarige dochter uit zijn eerste huwelijk.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren